Comenzi online
Viata din belsug
Jim Hohnberger

Majoritatea cartilor nu ofera nici o garantie. Aceasta insa, o face. Autorul si vorbitorul Jim Hohnberger garanteaza ca, daca citesti si aplici principiile care stau la baza relatiilor in acest plan de 12 saptamani, vei avea o viata schimbata, o casnicie revigorata si o familie transformata. Dar trebuie sa urmezi planul!
Multi crestini au descoperit pentru prima data puterea Evangheliei in vietile lor de zi cu zi prin cea mai citita carte a lui Jim Hohnberger, “Scapare la Dumnezeu”. Acum Jim foloseste principiile oferind prin intermediul marturiilor unor persoane pe care el si sotia lui le-au consiliat de-a lungul anilor, un plan practic pentru schimbare, in “Viata din belsug”.
Fiecare capitol foloseste un studiu de caz din dosarele de consiliere ale lui Jim si Sally, pentru a ilustra atat o problema relationala cat si solutia acesteia. Exista atat tinte de atins cat si subiecte de meditatie si rugaciune care te ajuta sa aplici la situatia ta principiile ce reies din aceste studii de caz.
Daca sesizezi ca in viata ta exista probleme fara prea multe solutii, bucura-te ca Dumnezeu are o rezolvare pentru tine. “Noi toti” spune autorul, “suntem ca niste jucarii fara baterii incluse... dar putem deveni puternici. Putem trai o viata plina de putere, putem avea casnicii puternice si ne putem bucura de familii puternice. A functionat pentru altii si poate functiona si pentru tine. Alegerea este a ta.”
Daca aplici principiile si metodele propuse in aceste pagini in urmatoarele douasprezece saptamani, zilnic, cu rugaciune, vei avea o noua experienta a umblarii cu Dumnezeu si un nou stil de viata. Garantat!