Comenzi online
Veniti deoparte
Jim Hohnberger
Doriti din suflet liniste?

Conducand spre birou intr-o ora de varf, tracasat fiind de nerabdarea produsa de un autobuz care era in fata, Jim Hohnberger tanjea dupa liniste. Monotonia vietii isi cerea vama asupra mintii, a corpului si a familiei, care atinsese un nivel inacceptabil.
O vale primitiva care se intindea pe o suprafata de aproximativ 1.600 de mile patrate de salbaticie americana si canadiana, neafectata de civilizatie, oferea linistea pe care familia Hohnberger o cauta. Dar aceasta s-a dovedit a fi si un teren de proba pentru hotararea lor luata de curand sa umble cu Dumnezeu si sa-si refaca relatiile dintre ei.
La cativa ani dupa ce a scris despre mutarea familiei in salbaticie, in cartea Scapare la Dumnezeu, Jim Hohnberger si-a dat seama ca are mai multe de spus. Nenumarati oameni care i-au citit cartile si au ascultat relatarile lui si-au pus intrebarea cum ar putea scapa de rutina vietii si sa gaseasca ceea ce a gasit familia Hohnberger. Ca raspuns, Jim a scris Veniti deoparte – o carte care cheama la schimbarea inimii si a tintei, mai mult decat la o schimbare de adresa.
Nu va lasati indusi in eroare. Veniti deoparte nu trateaza despre mantuirea prin viata la tara. Mai degraba este o carte despre reordonare prioritatilor si despre reducerea volumului de munca, a stresului si a grabei, ca sa intram in legatura cu Dumnezeu si cu familiile noastre, intr-un mod care sa ne readuca cu adevarat la viata. Cartea are multe relatari umoristice si istorisiri miscatoare, care n-au fost cuprinse in lucrarile anterioare, cu privire la incercarile si necazurile pe care aceasta familie le-a suportat intr-o viata reala in salbaticie, ca s-si asigure un stil de viata pe care credeau ca Dumnezeu i-a chemat sa o experimenteze.
Nu oricine este chemat sa se retraga in munti ca sa gaseasca pe Dumnezeu, insa fiecare dintre noi, in felul nostru, trebuie sa descopere linistea prezentei lui Dumnezeu. Daca doriti din suflet lucrul acesta, ati ajuns in locul potrivit.