Comenzi online
Ultimul tren
Morris Venden

Scopul acestei carti este acela de a impartasi emotionanta veste buna ca nu este obligatoriu sa fii in “ultimul tren” atunci cand va veni Isus! De fapt, vom vedea ce posibilitati ne ofera Dumnezeu pentru a NU ne afla in acel tren.
De catva timp ma impotrivesc interesului obsedant al comunitatii crestine cu privire la evenimentele zilelor din urma – probabil datorita unei supradoze din acest subiect de care am avut parte din copilarie, crescand pe gramezile de rumegus. Dar preocuparea mai profunda m-a determinat sa- mi continui impotrivirea. Este ideea ca, daca stiu care anume vor fi evenimentele de pe urma, voi putea prinde “ultimul tren”.
Speranta ca poti prinde “ultimul tren” se poate baza pe mai multe motive prost intemeiate. Unul dintre ele este, de exemplu, acela ca nu-mi pot juca rolul decat atunci! Altul ar fi acela ca vreau sa ma bucur cat mai mult timp posibil de toate placerile pe care lumea le poate oferi si apoi sa ma strecor prin portile orasului, in imparatia cerului.
Aceasta mentalitate este respingatoare pentru oricine intelege cu adevarat ce inseamna crucea lui Isus pentru crestinul adevarat. Daca nu raspund dragostei lui Dumnezeu – fie ca El se va intoarce maine sau peste zece mii de ani – eu nu ma voi afla in nici un tren. Cu alte cuvinte, cei care spera sa se urce in ultimul tren, au pierdut deja trenul!
Stiu ca unii ar putea spune: “Nu- mi pasa daca sunt ultimul care intra pe poarta, atata timp cat ma aflu acolo”. Aceasta poate suna smerit si pios dar Dumnezeu are un plan mult mai bun! El a asigurat fiecaruia dintre noi o intrare din belsug in imparatia Sa. Asadar aceasta carte este dedicata acelora care sunt mai interesati in a- L vedea de Domnul Isus, decat in a memora ordinea evenimentelor din zilele de pe urma, pentru a reusi de abia sa se strecoare si ei inauntru.

Autorul