Comenzi online
Un miracol al strazii
Cheri Peters
Sa asculti povestirea lui Cheri Peters inseamna sa fii schimbat pentru totdeauna. Sa o intalnesti personal pe Cheri inseamna sa intalnesti un miracol de buna credinta in carne si oase. Sa o cunosti ca prieten personal este un privilegiu incredibil.
Cheri spulbera ideea ca ziua minunilor a trecut, sau ca lucrarea directa a lui Dumnezeu in vietile oamenilor a luat sfarsit de indata ce toti apostolii au incetat din viata. Cand privesti acest dinam invesmantat cu o aura de albastru, stand pe podea cu picioarele incrucisate adresandu se unei audiente formate din adolescenti abuzati si tulburati, fermecati de povestea vietii ei, o poveste a salvarii de pe strada; sau cand te uiti la ea rostogolindu se la vale pe un deal acoperit de iarba, razand cu voiosie copilareasca, urmata de o gramada de copii galagiosi care fac tumbe; sau sa o urmaresti la propria ei emisiune de televiziune smulgand marturii sfasietoare de la invitati si implicandu se atat de mult in fiecare poveste dramatica incat uneori uita de amanunte precum pauzele pentru spoturile publicitare; sau pur si simplu tinand in mainile tale aceasta carte stiind ca a fost scrisa de cineva care la un moment dat abia era in stare sa citeasca; numai atunci iti poti da seama ca te uiti la un Lazar al timpurilor moderne. O Maria Magdalena a anilor 1990. O femeie samariteanca a secolului XX, la fantana. O marturie vie a coplesitoarei puteri de restaurare a lui Dumnezeu si a harului Sau uimitor.
De la varsta de 13 ani si pana la 23, Cheri Peters a trait pe strazi. Abuzata sexual de tatal ei, neiubita si respinsa de catre mama sa, a dus o existenta aspra printre numeroasa populatie urbana americana a celor lipsiti de un adapost. Aceasta este povestea ei – una pe care nu o vei uita curand.
Viata lui Cheri a fost cruda si ea nu a facut nici o incercare de a atenua partile dureroase ale acestei naratiuni. Nu este infrumusetata pentru cei pretentiosi sau de dragul rafinamentului spiritual. Este o poveste adevarata despre cum este sa gasesti scapare din a fi o jucarie a diavolului si a deveni o mireasa a lui Hristos. Ne arata cum Dumnezeu inca gaseste frumusete in cenusa, si cum dragostea Lui poate transforma firul unei vieti frante, in aur curat.