Comenzi online
Sub steagul lui Christos
Virgil Dumitrescu

Lucrarea de fata a fost conceputa ca un material simplu, care sa trateze una din cele mai controversate probleme teologice ale tuturor timpurilor si anume, ziua de odihna a lui Dumnezeu. Prin natura ei, tema aceasta atrage prieteni si adversari, dezbateri si confruntari. In jurul acestui subiect se desfasoara o lupta de multe secole, de cand a intrat pacatul in lume. Care sa fie cauza cauzelor acestui conflict? De ce un conflict centrat pe ziua de odihna? Desigur, aceasta este doar o fateta a unui razboi cosmic dintre bine si rau, dintre Christos si Satana, care se apropie de apogeu.

Este posibil ca anumite segmente religioase sa nu aiba maturitatea de a intelege toate adevarurile. Trebuie folosita in acest caz forta? Problema constiintei apartine lui Dumnezeu! El nu forteaza pe nimeni. Numai Satana face lucrul acesta. De ce oameni maturi in credinta se lasa atat de usor amagiti? Si numai pentru motivul ca se considera siguri ca detin adevarul? Si au ei adevarul in realitate? Un adevar care trebuie impus cu forta nu este autentic, ci este falimentar.

Aceasta carte se adreseaza oamenilor sinceri, liberi de prejudecati, culturale si religioase, care sunt dispusi sa iubeasca, sa traiasca si sa apere adevarul, indiferent de consecinte. Pe acest fel de oameni conteaza Dumnezeu in timpul critic pe care-l traim.