Comenzi online
Scapare la Dumnezeu
Jim Hohnberger

Jim si Sally Hohnberger erau tineri, educati, aveau o afacere de succes, o casa minunata, masini scumpe si o buna reputatie in biserica lor. Dar sub poleiala succesului, viata lui Jim era ocupata, grabita si stresata. Casatoria sa era pe cale sa se destrame, experienta sprituala era superficiala si nu si cunostea, aproape deloc, propriii copii.
Convinsa ca goana dupa “visul american” ii indeparta de o umblare autentica cu Dumnezeu, familia Hohnberger a vandut totul si s a mutat in mijlocul naturii, intr-o zona retrasa din statul Montana, in cautarea “experientei lui Enoh”. Ceea ce a descoperit aceasta familie le a schimbat pentru totdeauna viata. Urmatoarea poate fi a ta!
Cartea pe care o tii in mana este mai mult decat o poveste interesanta. Mult mai mult. Nu este o exagerare daca spunem ca principiile prezentate in cartea de fata sunt revolutionare. Principiul lepadarii de sine va va inspira, si va provoca fiecare particica a fiintei. Dar, daca doresti o viata crestina autentica si ca Dumnezeu sa faca ceva in viata ta, atunci esti gata pentru ceea ce are de spus aceasta carte.
Trebuie sa vinzi totul si sa te muti in Montana pentru a descoperii ceea ce a descoperit familia Hohnberger? Nu, dar daca iei experienta prezentata aici si o vei face sa fie a ta, vei invata sa umblii in prezenta lui Dumnezeu si sa dezvolti o dorinta de a te supune glasului Sau oriunde ai locui. Prin experienta lui Jim si a sotiei sale vei descoperii cum putin inseamna mult, cum sa ti faci timp pentru Dumnezeu si pentru familie, si cum sa traiesti in fiecare zi, in fiecare ora si in fiecare clipa pentru slava lui Dumnezeu.

Despre autor:
Dupa ce a infiintat Fundatia Restoration International Inc., Jim Hohnberger a devenit un vorbitor foarte cautat. A publicat articole nenumarate si a inregistrat multe seminarii. Jim, sotia sa Sally si fiii lor, Matthew si Andrew au prezentat Cuvantul Domnului in aproape toate statele din America si in alte 13 tari.