Comenzi online
Ma socoteam desavarsit
George R. Knight
Un studiu despre pacat si mantuire.
“Aceste doua cuvinte tin de esenta a ceea ce este crestinismul, in centru aflandu se problema umana, iar apoi solutia oferita de Dumnezeu.
Desi este adevarat ca aceste cuvinte sunt esentiale in intelegerea semnificatiei crestinismului, este la fel de adevarat ca ele au fost unele dintre cele mai neintelese cuvinte din istoria bisericii. La fel au fost si pentru mine. In felul acesta, m am frustrat nu numai pe mine, dar si pe cei din jurul meu.
Acest mic volum contine ideile de baza ale modului in care inteleg acum acest subiect. Fiecare capitol urmareste sa vada lucrurile dincolo de suprafata, patrunzand in semnificatia lor profunda si a modului in care ele se manifesta in experienta crestina de zi cu zi”.

Ce inseamna sa pacatuiesti?
Ce este ispita?
Ce este legea?
Ce inseamna “sa fii salvat”?
Ce inseamna “sa fii desavarsit”?


Despre autor:
George R. Knight este profesor de istorie bisericeasca la Seminarul Teologic Adventist de la Andrews University, SUA. Scriitor prolific, este autorul mai multor carti printre care amintim: “A Brief History of Seventh-day Adventists”, “Walking with Jesus on the Mount of Blessing”, “Philosophy and Education: An Introduction in Christian perspective”, etc.