Comenzi online
Lanturi sfaramate
Doug Batchelor
Bazata pe remarcabila relatare biblica despre Isus si demonizatul din Decapole, aceasta povestire tulburatoare procura o incursiune emotionanta in conflictul cosmic dintre fortele binelui si raului. Lanturi Sfaramate dezvaluie minunata putere a lui Dumnezeu de a elibera si transforma barbati si femei ce sunt prinsi in cele mai intunecoase adancimi ale pacatului si de a aduce pace in sufletele lor disperate.

Ai simtit vreodata ca starea ta spirituala stagneaza? Sau ca speranta ta pentru o dezvoltare ulterioara este desarta? Ai atins vreodata culmea disperarii simtind ca stirbirea personalitatii, obiceiurile rele si egoismul te au plasat dincolo de limitele salvarii? Atunci aceasta carte este cheia care sa desfaca lanturile care te impresoara.

Despre autor:

Doug Batchelor, presedinte al Amazing Facts, o organizatie media crestina internationala, este pastorul unei biserici numeroase din Sacramento, California si gazda binecunoscutei emisiuni radio Bible Answers Live precum si a emisiunii de televiziune Millennium of Prophecy.