Comenzi online
Fereste-ma Doamne de prieteni
Jim Hohnberger

Ai fost vreodata lovit pe la spate de un prieten, de o ruda sau de un membru al bisericii? Cuvintele loialitate, integritate si transparenta caracterizau candva temelia societatii. Astazi, astfel de caracteristici sunt considerate, mult prea adesea, optionale. Politicienii ii ataca si ii lovesc in mod deschis pe toti aceia care stau in calea lor catre putere si faima. Necivilizatele lor „razboaie civile” il impovareaza pe cetateanul de rand.
Din nefericire, aceste „razboaie civile” nu se opresc la politica guvernamentala. Ele invadeaza toate relatiile interumane – chiar si pe acelea din cadrul bisericii lui Dumnezeu. Purtand adesea fatada unui chip prietenos, acesti „atacatori pe la spate” fac ravagii printre noi.
Nu trebuie neaparat sa fi participat la o competitie televizata in care concurentii sunt eliminati prin votul publicului, ca sa stii ce inseamna sa fii „votat afara din concurs” de oameni pe care ii credeai prieteni. Jocurile pentru putere nu sunt ceva cu totul strain de cercurile bisericii. Distrugerea reputatiei celui care deranjeaza? Da, chiar si lucrul acesta se intampla si multi par dornici sa creada ce este mai rau.
Cei mai multi dintre noi vom simti pe propria piele, la un moment dat, durerea ranilor provocate de prieteni. Dar cum trebuie sa ne comportam in astfel de situatii? Cum sa facem fata respingerii, durerii, maniei si confuziei? Jim Hohnberger scrie din experienta personala, pentru a va ajuta nu numai sa supravietuiti unui astfel de calvar, ci, cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar sa prosperati! Suna imposibil? Cele zece capitole ale acestei carti va vor conduce, pas cu pas, mai aproape de Acela „care fost lovit in casa prietenilor Sai”.Despre autor:
Dupa ce a infiintat Fundatia Restoration International Inc., Jim Hohnberger a devenit un vorbitor foarte cautat. A publicat articole nenumarate si a inregistrat multe seminarii. Jim, sotia sa Sally si fiii lor, Matthew si Andrew au prezentat Cuvantul Domnului in aproape toate statele din America si in alte 13 tari.