Comenzi online
Educatie pentru parinti - vol. II
Sally Hohnberger
Am nevoie de ajutor! Sunt parintele unui Adolescent!
Ajutorul este pe drum. Daca esti un adolescent sau ai unul acasa, cunosti urcursurile si coborasurile, bucuriile si frustrarile puiului de vultur care invata sa zboare!
Nici copii, dar nici adulti, adolescentii stau pe marginea cuibului, privind orizontul cu atentie, testand vantul cu aripile larg deschise. Adolescentii au de gand sa zboare.De cele mai multe ori insa, se lovesc de stancile presiunii de grup din cauza neimplinirilor. Poate parintele sa faca ceva aici? Exista vreo iesire din aceste lupte ale adolescentului? Cu siguranta, da!
In “Educatie pentru parinti” volumul II, Sally Hohnberger subliniaza adevaratele nevoi ale adolescentilor cu perspicacitatea celei care a cercetat inima lor impreuna cu Dumnezeu, ca Instructor si Ghid al ei. Impartasind din experienta ei de mama si consilier, ea ne arata - in descrieri foarte practice - cum adolescentii, avandu-L pe Hristos ca Instructor personal de zbor, pot sa invete primele lectii de zbor! Fie ca esti parinte asteptand sa vezi cum adolescentul tau devine un campion al zborului, ori adolescent care isi incearca aripile, aeceasta carte este pentru tine!
Ca si in celelalte carti ale autoarei, nici aici nu vei trece prin doar prin teorii sau retorica speculative. In schimb, vei intalni adolescenti adevarati si parinti adevarati si - cel mai important - un Dumnezeu adevarat cu multe raspunsuri pentru tine! Parintii, parintii singuri, bunicii, matusile, unchii, prietenii - si in special - adolescentii insisi, toti pot pune in practica aceste principii. Fiecare adolescent poate sa-si ia zborul spre inalt - prin Duhul.