Comenzi online
Educatie pentru parinti
Sally Hohnberger
“Doamne, iarasi am esuat! Fac din cresterea copiilor mei un esec atunci cand intr-adevar doresc sa fac ce este bine. Poate altcineva ar face o treaba mai buna in cresterea lor. Sunt atat de descurajat incat sunt gata sa renut.”
Ai ajuns vreodata in aceasta situatie? Cu siguranta ca da; si asa s-a intamplat si cu Sally Hohnberger. Inarmata cu texte din Biblie cum ar fi: “Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri...” (Efeseni 6:1), avusese idealuri si tinte inalte cu privire la cresterea unor copii ordonati si ascultatori. Dar in loc sa-si modeleze copiii dupa chipul lui Hristos, asprimea si mania ei ii indrepta catre un spirit de razvratire. Ea dorea sa renunte, dar Dumnezeu avea sa-i arate ceva minuntat.
“Educatie pentru parinti” nu este o carte tipica de crestere a copiilor. Nu veti gasi in ea ultimele tehnici despre stiinta comportamentului sau discutii privitoare la psihologie. Ceea ce veti gasi este o cale cu totul noua si surprinzatoare pentru educarea parintilor – prin Duhul!
Cunoscuta pentru prezentarile al caror subiect sunt problemele de familie, pe care le face impreuna cu sotul ei, Jim, Sally si-a publicat experientele si tehnicile de a fi parinte, pe care le-a invatat – pe genunchi. Rezultatul este o abordare practica si spirituala care va va ajuta sa descoperiti cel mai nou secret cu privire la castigarea inimilor copiilor vostri – legatura cu Isus.
Daca ati incercat si n-ati reusit sa va realizati asteptarile voastre nerealiste, si doriti sa urmati planul lui Dumnezeu, aceasta carte va va arata cum sa ajungeti parintele pe care El a planuit sa fiti.


Despre autor:
Mama a doi barbati tematori de Dumnezeu, Sally Hohnberger calatoreste impreuna cu sotul ei Jim, prezentand seminarii despre viata de familei si crestinismul autentic. Cu ajutorul fundatiei Empowered Living Ministries (www.empoweredlivingministries.org) familia Hohnberger a prezentat Cuvantul lui Dumnezeu in aproape toate statele SUA si in alte treisprezece tari.