Comenzi online
Dumnezeu te iubeste si pe tine
Cheri Peters
“Daca ai citit prima mea carte – Un miracol al strazii – stii ca anii copilariei mele nu au fost prea placuti. Abuzata si neiubita la varsta copilariei, am ajuns pe strazi la 13 ani pentru a mi castiga singura existenta. Pentru urmatorii zece ani, viata mea a devenit un cosmar trist, ucigator de suflet, desfasurandu se in lumea drogurilor, violentei si dansului in baruri.
Apoi a avut loc un miracol: Raiul a invadat iadul in care ma aflam. Am aflat ca Cineva ma iubea. Exact asa cum eram. Fara nici o conditie, fara nici un angajament sau obligatii. De fapt, am aflat ca Cineva ma iubea considerandu ma inzestrata cu calitati carora nu le putea rezista. Cineva pe nume Dumnezeu. Spre uimirea si incantarea mea, am aflat ca Dumnezeu ma iubise pana la moarte – cat de incredibil suna acest lucru?
In anii care au urmat salvarii mele de pe strazi de catre Dumnezeu, am visat si m am rugat pentru o lucrare de slujire care sa mi ofere posibilitatea sa spun si altora ca Dumnezeu ii gaseste irezistibili pe copiii Sai, indiferent cat de zdrentarosi sau snopiti in bataie si pacatosi ar fi. Dumnezeu a raspuns rugaciunii mele si mi a acordat aceasta posibilitate.
Stiam ca peste tot in jurul meu sunt oameni care duc o viata asemenea celei pe care, candva, am dus o si eu. Alungati, pierduti, dependenti, abuzati, infometati de dragoste, fara speranta. Cu timpul, lucrarea mea de slujire a primit si o denumire: True Step Ministries. Si cartea aceasta istoriseste doar cateva dintre povestile adevarate si miraculoase ale persoanelor in pericol, ale caror vieti au fost complet transformate de dragostea neconditionata si acceptarea venite din partea lui Dumnezeu.
Nimeni nu este atat de departe incat sa nu poata fi atins de uimitoarea dragoste a lui Dumnezeu. Eu nu. Nici cei ale caror relatari se afla cuprinse aici. Si nici tu, desigur. Sa nu uiti niciodata ca DUMNEZEU TE IUBESTE SI PE TINE!”